BBQ-avond – 25 september 2003

Na het succes van het vorig jaar gehouden BBQ-feestje heeft het jongerencomité dit nogmaals georganiseerd en wel als openingsactiviteit van het nieuwe seizoen 2003/2004.

De voorzitter van het jongerencomité opende de avond met een welkomstwoord en bedankte alle jongeren die het afgelopen seizoen hun inzet en betrokkenheid hadden getoond. Voor het nieuwe seizoen had de voorzitter te melden dat het comité met frissen moed tegenaan zou gaan, om het succes van het afgelopen seizoen minimaal te evenaren en zelfs hoopt te overtreffen.

Deze avond was dan ook goed verzorgd met muziek van niemand minder dan dj Lami, die verschillende soorten muziek draaide. Natuurlijk was er ook voor een BBQ gezorgd, om alle lege buikjes te vullen gedurende deze avond. Naast dit alles werden de aanwezigen ook nog verwend met een toetje Italiaans ijs bestaande uit 3 smaken. Er was dus wel sprake van enige luxe voor de jongeren!

De avond verliep zeer goed en de stemming zat er goed in onder de aanwezigen. Zelfs de iets grotere jongeren (ook Hengelo-ers) hebben zich goed vermaakt.

De zaal was goed gevuld met jongeren die weer na een vakantiestop van plus minus 8 weken met elkaar konden kletsen, dansen en eten. Naarmate de avond vorderde, des te gezelliger het werd en er meer gedanst werd op de muziek van de dj.

Het comité zit dan ook alweer te brainstormen wanneer de volgende BBQ-avond gehouden kan worden, mede dankzij het succes van deze avond. Hierbij danken wij dan ook iedereen voor hun inzet en getoonde bereidwilligheid die deze avond tot een mooi eind hebben gebracht.