Halloween – 1 november 2003

Halloween, een typisch Amerikaans feest dat de laatste paar jaar flink aan populariteit heeft gewonnen hier in de lage landen! Overal werden er feesten en dergelijke georganiseerd met halloween dit jaar. Wij konden dus eigenlijk niet achterblijven en wilden dit jaar ook iets leuks organiseren voor de jongeren. Een heuse Halloween-avond, weliswaar een dag later dan normaal, op 01 november 2003, maar het werd er niet minder leuk van!

De vereniging werd helemaal versierd met pompoenen, lichtbuizen, lampionnen, en kaarsjes. Buiten was een partytent opgezet waaronder men kon barbecuen en binnen werd er een spooky film gedraaid en er was een overheerlijke punch voorbereid, helemaal volgens Halloween traditie!
Natuurlijk kon het real-life schrikelement niet ontbreken, dus tijdens de film kwam er vanachter het grote scherm een verklede man rennend en schreeuwend op het publiek af wat een hoop gekrijs opleverde!
Na al dat spannends was het even tijd om te ontspannen en te dansen op muziek.

Het was een zeer geslaagde avond met een grote opkomst.
Dit was de eerste keer dat we een Halloween-avond hebben georganiseerd, maar het is zeker niet de laatste keer. Wij hopen dat iedereen volgend jaar weer langskomt om het net zo gezellig te laten verlopen als dit jaar!