Nieuwjaarsborrel – 17 januari 2003

Zoals het bij Platform Aram elke jaar een gewoonte is, heeft zij ook dit jaar en wel op 17 januari 2003, een nieuwjaarsborrel georganiseerd.

Dit jaar heeft Platform Aram deze nieuwjaarsborrel samen met het landelijk vertegenwoordigend orgaan van de Arameeërs in Nederland, de Suryoye Aramese Federatie Nederland (SAFN) en de Provinciale orgaan Samenwerkende Provinciale Aramese Organisaties (SPAO), georganiseerd.

Deze nieuwjaarsreceptie wordt georganiseerd voor de leden, collega verenigingen en de contacten binnen de (overheids-) instellingen en organisaties.

Onder de aanwezigen, naast de leden van Platform Aram en de lidverenigingen van de SAFN, waren ook onder andere, wethouders en gemeenteraadsleden van de gemeente Enschede, DMO, vluchtelingenwerk, migrantenwerk, DCW, IKEA, SMO en vele anderen aanwezig.

Om 16.00 uur heeft de voorzitter van Platform Aram de opening gedaan namens de organisatoren en alle gasten/leden verwelkomd. Ook heeft hij het glas geheven op het nieuwe jaar en een ieder voorspoed en gezondheid gewenst.

Na het formele gedeelte konden alle aanwezigen informeel elkaar het beste in het nieuwe jaar wensen en de contacten aanhalen onder het genot van een heerlijk buffet met Aramese gerechten, bereid door de vrouwenraad van Platform Aram. Daarnaast kon genoten en gedanst worden op de Aramese muziek van Fikri Sarissin.

Al met al een zeer geslaagde dag en een goede start van het nieuwe jaar.