Tafeltennis – 27 november 2002

 
Het was weer zover, de jongeren streden tegen elkaar om in het bezit te komen van de felbegeerde tafeltennisbeker.Het toernooi begon op woensdag 27 november 2002 om 19.30 uur en eindigde om 21.00. Er was veel animo voor dit toernooi en er hadden zich dan ook veel jongeren opgegeven, zowel leden als niet-leden. Nadat het duidelijk was wie tegen wie moest spelen, bereidde iedereen zich voor op de wedstrijden die zouden komen. Velen streden dapper om een plaats in de kwart finale te bemachtigen. Maar zoals er winnaars zijn, zo zijn er ook verliezers (dit naar ongenoegen van sommigen). De uit eigen gelederen aangewezen (uiteraard) onpartijdige scheidsrechters hadden de wedstrijden goed onder controle.


De halve finalisten bestonden uit Fahmi Cicek, Simon Unval, Johnny Malki, en Nebil Cimen. Deze gladiatoren streden tegen elkaar in bloedstollende partijen om zodoende een plaats in de halve finale te bemachtigen. De gelukkige deelnemers die de halve finale bereikten speelden een zenuwslopend best of three.

Uiteindelijk bleven er twee finalisten over die deel mochten nemen aan de finale; Johnny Malki en Simon Unval. Wederom speelde men een best of three om de opponent van de tafel te vegen. Er was wel een zeker gevoel van spanning van hun gezichten af te lezen. Het adrenalinegehalte was dan ook vrij hoog. Deze gladiatoren hadden dan ook maar 1 doel voor hun ogen; het winnen van de fel begeerde tafeltennisbeker.

Als winnaar uit de arena kwam tenslotte Simon Unval die zijn suprematie op het tafeltennisveld op dit toernooi heeft bewezen! Dus voor het volgende tafeltennistoernooi wordt het nog flink oefenen als jullie Simon van zijn troon willen stoten, want hij is erop gebrand om zijn titel tot het uiterste te verdedigen!

Al met al was het een geslaagde avond met vele jongeren.Voor degenen die niet aanwezig waren op deze avond een paar foto’s om een indruk te krijgen van deze sportieve Gladiatoren, die tegen elkaar steden om in het bezit te komen van de felbegeerde beker.